dimecres, 14 de setembre del 2011

PROPOSEM UN PLA DE GESTIÓ PER A L'ESCOLA DE DANSA MUNICIPAL


Els regidors de Compromís per Llíria, Inma Riera i Rafa Cotanda, han proposat a la comissió de Cultura i Educació de l'Ajuntament de Llíria l'aprovació d'un Pla de Gestió Municipal de l'edifici de l'Escola de Dansa.
Després de la construcció de la nova escola de dansa de Llíria, i atenent a la necessitat de regular la seua utilització i ús, hem portat a la comissió de cultura i educació una proposta que busca l'establiment d'un Pla de Gestió Municipal. Segons Rafa Cotanda“l'escola de dansa és una instal·lació que no compta amb cap pla de gestió actualment, i tenint en compte que arribat el setembre moltes associacions i entitats obrin el seu període d'activitat anual, seria més que convenient la regulació de l'ús de l'edifici”.
La nostra proposta proposa la regulació del funcionament de les instal·lacions, així com els horaris d'ús i la neteja, al mateix temps que obri la possibilitat que es regule la utilització de l'escola per part de totes les associacions que tinguen necessitat del seu ús”.