dimecres, 27 de juliol del 2011

PROPOSTA DE NOUS ABONAMENTS I DESCOMPTES PER A LES FAMÍLIES EN ELS PREUS DE LA PISCINA COBERTA


Des de Compromís per Llíria, hem presentat esmenes a la taxa que regula els preus de la piscina coberta municipal per tal d'aconseguir descomptes als veïns per Llíria i una adequació més real a la situació dels usuaris.

Concretament hem presentat una esmena per a la creació d'abonaments de 10 i 20 entrades puntuals que ens han sigut reclamades insistentment per diferents usuaris.
Per a Rafa Cotanda, regidor a l'ajuntament i membre de la comissió d'esports “cal adequar l'oferta a la demanda, com fan a la resta de piscines cobertes de la nostra comarca, que sí que ofereixen aquest servei”.

També hem proposat un altra esmena per tal de regular la situació de les parelles monoparental amb fills per tal que puguen ser reconegudes com a una unitat familiar i beneficiar-se dels descomptes que els corresponguen.
Per a Cotanda, “ totes les situacions familiars tenen que ser ateses pels serveis públics, i en aquest cas era necessària la regulació d'aquest aspecte que afecte a moltes famílies monoparentals”.

La primera proposta va ser rebutjada pel govern popular de Llíria en el passat ple ordinari del mes de juliol. La segona proposta sí que va ser arreplegada pel ple de l’ajuntament.