dimecres, 20 de juliol del 2011

COMPROMÍS PROPOSA LA CREACIÓ DELS PREMIS A L'EXCEL.LÈNCIA DE L'ALUMNAT DE LLÍRIA


El grup municipal de Compromís ha presentat per a l'aprovació al plenari ordinari de juliol una proposta de creació d'uns premis que suposen un recolzament a aquells alumnes dels nostres centres educatius que presenten un expedient acadèmic excel.lent.

Per a Rafa Cotanda, regidor del BLOC-Compromís i membre de la comissió d'educació, “en una societat com l’actual on pràcticament no se li dona importància al treball constant i a la dedicació, cal incentivar aquestos valors com a fonamentals per al desenvolupament personal però també de la col·lectivitat de la qual formem part”.

Per al nostre grup és necessari el foment del treball i la dedicació per tal de fer avançar la nostra societat, i portar-la a uns nivells de creixement que ens col·loquen al capdavant dels països del nostre entorn social i econòmic.
Cotanda considera que “sense esforç i treball difícilment una societat pot avançar en el seu desenvolupament, i serà convenient ja des de les primeres etapes de l’ensenyament el foment d’aquestos valors”.
Aquesta proposta vol reconèixer l'esforç i el treball desenvolupat per alumnes de Llíria, que han aconseguit d’aquesta forma uns rendiments acadèmics excel·lents, i demostrar així que la constància, l'esforç i el treball ben fet tenen un recompensa.
Per to açò hem proposat la creació dels premis a l’excel·lència acadèmica de la ciutat de Llíria i que siga a través del Consell Escolar Municipal l'organisme a través del qual s'articulen els criteris per a la concessió dels premis, així com en quines etapes educatives es tindrien que desenvolupar, la quantitat de premiats o la tipologia dels premis a concedir, en cas que així ho decidira.